Majoisten Sukuseura ry VUOSIKOKOUSTIEDOTE
14.4.2014

Hyvä sukuseuralainen
Kevät on jo keikkuen tullut ja sen myötä ajatukset on siirrettävä tulevaan kesään. Sukuseuralle kesä on poikkeuksellisesti tärkeä, koska sääntöjen mukaan meillä on vuorossa vuosikokous.
Sukuseuran hallitus on pohtinut järjestelyjä ja päätynyt seuraavaan:
– vuosikokous pidetään lauantaina 9.8.klo 12.00 Tuusniemellä Riistaveden rannalla Majoitus ja Matkailu Majoisen tiloissa. Paikka mahdollistaa myös vapaamuotoisen yhdessäolon ja yöpymisen kokouksen jälkeen. 10.8. voidaan myös retkeillä lähiympäristössä
– kokouksessa esitellään Enon ja Kaustajärven sukuhaarojen eroaminen sukutaulujen avulla
– käsitellään sukuseuran sääntöjen mukaiset asiat
Kevään aikana on tapahtunut myös edistystä sukuseuran kotisivuilla. Juha Majoinen ja Arto Karppinen ovat ”Nurkkalan” väen avulla päivittämässä kotisivuja. Käykääpä katsomassa! Face-book ryhmä on pyörinyt viime syksystä alkaen ja siinä on tällä hetkellä 53 jäsentä.
Nettiä käyttävät voivat käydä kurkkaamassa etukäteen kokouspaikkaa osoitteessa
Tarjolla on tasokasta majoitusta ja ilmoittautuneitten mukaan varataan riittävästi lomamökkejä. Kokousväelle tarjotaan tulokahvit ja paikallinen pitopalvelu järjestää kohtuuhintaisen omakustannusperusteisen päivällisen, ilta- ja aamupalan.
Järjestelyjen vuoksi sitovat ennakkoilmoittautumiset on tehtävä sihteerimatille 28.5. mennessä ( puh 0503200679 tai matti_majoinen@hotmail.com). Matti kertoo kysyttäessä lisää järjestelyistä.
Kaikki mukaan vuosikokoukseen!
Kokousterveisin sukuseuran hallitus
PS. Sukuseuran jäsenmaksu 20/10 € pyydetään maksamaan 15.5. mennessä tilille FI3551537040009309.

Jätä kommentti