Sukuseuran kokouksen pöytäkirja

MAJOISTEN SUKUSEURA RY                               PÖYTÄKIRJA

MAJOISTEN SUKUSEURA RY:N VUOSIKOKOUS 9.8.2014 TUUSNIEMELLÄ

Paikka:               Tuusniemi, Loma- ja Majoitus Majoisen lomakiinteistö

Aika:                   9.8. 2014 klo 12.00. Ennen varsinaista kokousta nautittiin sukuseuran tarjoamat tulokahvit

Läsnäolijat:      Liite 1

1. Sukuseuran puheenjohtaja Ilmari Majoinen avasi vuosikokouksen klo 12.45. Avauksen yhteydessä luovutettiin talon isännälle Esa Majoiselle sukuseuran paita ja lippis.

2. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Arvo Majoinen, sihteeriksi Matti K Majoinen, pöytäkirjantarkastajiksi ja samalla ääntenlaskijoiksi Maarit Karppinen ja Maija Majoinen.

3. Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4. Hyväksyttiin sääntöjen mukainen työjärjestys.

5. Kuultiin ja hyväksyttiin seuran tilinpäätökset vuosilta 2011, 2012 ja 2013, toimintakertomuksena laaditut jäsentiedotteet sekä kuultiin toiminnantarkastajien lausunto.

6. Päätettiin, että uusi hallitus saa vapaat kädet suunnitella tuleva 3-vuotissuunnitelma. Keskusteltiin, onko tarpeen kokoontua joka vuosi vai harvemmin. Todettiin, että vuonna 2015 seura täyttää 20 vuotta.

7. Talousarvion kohdalla päätettiin jatkaa säästölinjalla ja kerätä varoja sukukirjaa varten. Jäsenmaksun päätettiin pitää entisellään 20€ perhejäsenyys ja 10€ henkilöjäsen.

8. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Matti K Majoinen, varapuheenjohtajaksi Kalervo Jaatinen ja jäseniksi Arto Karppinen, Esa Majoinen, Anne Majoinen, Juha Majoinen ja Kirsi Majoinen.

Toiminnan tarkastajaksi valittiin Matti S Majoinen, varalle Raimo Tiittanen.

9. Muissa asioissa kuultiin Maarit Karppisen välittämät terveiset Toivo Majoiselta, kuultiin kotisivujen ja facebook-päivitykset sekä myytiin varastossa olevia sukuseurapaitoja. Seuran väistyvälle puheenjohtajalle lausuttiin lämpimät kiitokset puheenjohtajakaudesta.

10. Kokouksen puheenjohtaja päätti kokouksen klo 13.35.

Puheenjohtaja                                                                                      Sihteeri

Arvo Majoinen                                                         Matti Majoinen

Pöytäkirjan tarkastaja

Maarit Karppinen                                                    Maija Majoinen