Tiedote 1/2017

Kirjoittaja: Majoisten sukuseura in Tiedotteet Add comments

Keväinen tervehdys sukuseuralaisille!

Sukuseuran hallitus kokoontui Onkamossa Matti K. Majoisen kotona 24.2.2017. Päätettiin seuraavaa:

-Vuosikokous pidetään Karppisten kodalla Kaustajärven Hovinlahdella lauantaina 15.7. 2017. Kaustajärvi on yksi Majoisten suvun perinteikkäistä asuinpaikoista. Kokoontuminen on Kaustajärvellä Ilomantsintien-Mökkivaarantien tienhaarassa klo 12.00. Ilmoittautuminen puheenjohtajalle 3.7.2017 mennessä numeroon 0503200679 tai spostilla matti.majoinen@gmail.com tai sihteerille 0504904589. Ilman ilmoittautumistakin voi tulla, mutta ruokailua ei välttämättä myöhäisille voida järjestää.

-Sukuseura järjestää kokouksen yhteyteen ruokailun, ruokailu edellyttää siis ennakkoilmoittautumista. Samassa yhteydessä kerätään mahdolliset tiedot rajavyöhykelupia varten (nimi täydellisenä ja henkilötunnus).

-Ohjelmassa on sääntömääräisten asioiden käsittelyn lisäksi Kaustajärven rajakävelyä/soutua, Suomen puolella. Voi siis valita vesi- tai kävelyreitin, toiminta alkaa kokouksen jälkeen. Venevaihtoehto on tarkoitettu lähinnä huonompijalkaisille.

-Osallistutaan samana päivänä Kaustajärven siltajuhlaan, joka alkaa klo 19-20 paikkeilla.

-Majoisiin liittyviä tarinoita, anekdootteja yms. voi lähettää hallituksen jäsenille esimerkiksi sukuseuran sivuille julkaisemista varten.

-Liitteenä myös jäsenmaksu

Tapaamisiin!